MPlayerX

MPlayerX voor Mac

Vederlichte video player die vrijwel alles aankan

De gratis applicatie MPlayerX is een snelle, lichte mediaspeler voor de Mac. De applicatie valt op door het knappe minimalistische design en de ondersteuning voor vrijwel alle videoformaten, waaronder natuurlijk mp4, mov, en avi.MPlayerX hanteert... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Fraai, minimalistisch design
  • Licht & snel
  • Ondersteunt alle belangrijke formaten
  • Geavanceerde capaciteiten

TEGEN

  • Lege player openen niet mogelijk

Excellent
9

De gratis applicatie MPlayerX is een snelle, lichte mediaspeler voor de Mac. De applicatie valt op door het knappe minimalistische design en de ondersteuning voor vrijwel alle videoformaten, waaronder natuurlijk mp4, mov, en avi.

MPlayerX hanteert dezelfde soort filosofie als opensourcekompanen VLC Media Player en MPlayer OSX Extended. De interface is zo schoon als maar kan: start je een video op, dan opent deze in een kader met geen enkele knop. Raak je de player met de muis, dan verschijnt er echter een balk met afspeelknoppen, een tijds- en volumebalk en 1 of 2 andere opties.

MPlayerX speelt alles af wat we erin kieperen en dat met uitstekende kwaliteit, waaronder zelfs zware mkv-bestanden. Hoe licht de applicatie ook is, achter de schermen beschik je over extra eigenschappen. Zo ondersteunt MPlayerX Apple Remotes (afstandsbediening) en de MultiTouch Trackpad voor Mac computers. Er is slechts één iets wat we niet begrijpen: je start MPlayerX niet op zónder videobestand. Oftewel, het is niet mogelijk een lege player te openen waar je bestanden in sleept.

Gebruik je een videospeler die vaak hapert en bepaalde bestandsformaten niet aankan, dan loop je achter. MPlayerX is een uitstekend voorbeeld van hoe het wél moet.

Meeste downloads Audio voor mac

MPlayerX

Download

MPlayerX 1.0.18

Beoordelingen about MPlayerX

Promotie×